شورای انتشارات
بند ۱: این شورا به داوری و تایید کتابهای ارسالی (تالیف، ترجمه، گردآوری،…) به واحد انتشارات دانشگاه میپردازد.
بند ۲: اعضای شورای انتشارات: معاون پژوهشی دانشگاه (ریس شورا)، مدیریت پژوهشی دانشگاه، مدیر گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه (دبیر شورا)، سه نفر از شورای آموزش دانشگاه، یک نفر هیات علمی از هرکدام از دانشکدههای دانشگاه.
بند ۳: اعضای شورای انتشارات دانشگاه باید واجد شرایط زیر باشند: پایبند بودن به موزاین اخلاقی و تعهد به جمهوری اسلامی ایران، دارا بودن وجهه علمی و تالیفها و مقالات ارزنده چاپ شده، ترجیحاً دارای مرتبه علمی دانشیار و حداقل مربی.
بند ۴: اعضای شورای انتشارات توسط معاونت پژوهشی معرفی و با ابلاغ ریاست دانشگاه به این سمت منصوب میشوند
بند ۵: تشکیل کمیتههای تخصصی در صورت حجم بالای کار به منظور تسریع و تسهیل روند داوری و انتشار کتب
بند ۶: ریاست شورا میتواند در مورد کتب مختلف از نظر افراد دیگر نیز استفاده کند (نظر این افراد مشورتی بوده و در شورای انتشارات دارای حق رای نخواهند بود)
بند۷: شورای انتشارات در مورد مرتبط بودن کتب ترجمه و تالیفی و هم راستایی با برنامه های آموزشی می تواند نظر گروه های آموزشی را اخذ کند.
بند ۸: شورای انتشارات میتواند برای احراز ارزش و اعتبار آثار با افراد صاحب نظر مشورت کند.
بند ۹: خدمت اعضای هیات علمی عضو شورای انتشارات و کمیتههای تخصصی و مدیر گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی افتخاری است؛ اما در مورد سایر افراد دعوت شده، واحد انتشارات میتواند مبلغی را به عنوان حقالزحمه اظهار نظر و بررسی در نظر بگیرد و پرداخت کند.
بند ۱۰: دوره عضویت در شورا و کمیتههای تخصصی دو سال بوده و انتخاب مجدد اعضای دوره بلامانع است
بند ۱۱: جلسات شورا حداقل ماهی یکبار تشکیل میشود و تصمیمات شورا با اکثریت مطلق آرا (نصف به علاوه یک) قابل اجراست.
بند ۱۲: هرکدام از اعضای شورا با بیش از ۴ بار غیبت متوالی و ۶ بار غیبت متناوب از جلسات شورا حذف میشوند و مراتب توسط دبیر شورا به اطلاع معاونت پژوهشی دانشگاه میرسد تا نسبت به تعیین جانشین اقدام نماید. تشخیص موجه بودن غیبت با شوراست.
بند ۱۳: وظایف و اختیارات شورای انتشارات:
تبصره ۱: داوری و تعیین داور، بررسی، تایید و همچنین تعیین تشویقی چاپ کتاب
تبصره ۲: شورای انتشارات هر ساله میتواند تعدادی از کتابهای سودمند برای ترجمه یا تالیف را به متخصصان امر محول نماید و بابت آن حق الزحمه پرداخت کند.
تبصره ۳: مولف یا مترجم می تواند نظر خود را در خصوص افرادی که تمایل به داوری کتاب خود توسط آنها ندارد، اعلام نماید.