تازه های کتب منتشر شده

قطع کتاب: رحلی: ۲۱ در ۲۸ سانتیمتر

قیمت: ۶۸۰۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

رشته پزشکی مولکولی یکی از جدید ترین و وسیع ترین رشته های دانشگاهی در حیطه علوم نوین پزشکی در جهان است. در سالیان اخیر به کار بردن روش های تشخیصی و درمانی با رویکرد مولکولی شکل گرفته است. با توجه به اینکه رشته پزشکی مولکولی اکنون در دانشگاههای داخل کشور و د مقطع دکتری تدریس می شود لذا مترجمین تصمیم گرفتند با ترجمه کتاب حاضر در راستای رفع کمبود منابع علمی فارسی در رشته پزشکی مولکولی گامی بردارند. کتاب حاضر هم اکنون در بسیاری از دانشگاههای معتبر جهان به عنوان کتاب مرجع در زمینه پزشکی مولکولی تدریس می شود. این کتاب حاصل زحمت دو پژوهشگر برجسته است و در سال ۲۰۱۶ میلادی توسط انتشارات Wiley منتشر شده است. از مزایای این کتاب روزآمد شدن مطالب و تصاویر آن بر روی وبسایت انتشاراتی مذکور است، که در ترجمه آن مترجمین سعی نموده اند کتاب را منطبق بر آخرین تغییرات اعمال شده در سال ۲۰۲ ارایه نمایند. کتاب حاضر به معرفی نوین ترین روشهای پژوهشی، تشخیصی و درمانی بیماری ها با استفاده از روش های مولکولی، سلولی و مهندسی ژنتیک می پردازد. در واقع سیر تکامل هر کدام از این روشها و همچنین مزایا و معایب آنها بررسی و

دانش خود را در زمینه ایدز ارتقاء دهیم

شناسه: ۱۰۰۶۸۸۴
عنوان:دانش خود را در زمینه ایدز ارتقاء دهیم
پدیدآور:خالد رحمانی، عمادالدین عزت پور، پریا میرکی
سال انتشار: ۱۳۹۸
موضوع: بیماری‌های عفونی
ناشر: نشر ژیان
شابک: ۹۷۸۶۰۰۸۱۸۰۱۸۰
قیمت: ۱۷۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی در جوامع کنونی و به ویژه در کشورهای در حال توسعه، بیماری ایدز است. این بیماری مختص به قاره، کشور و یا گروه به خصوصی نمی باشد و انسانهای زیادی با آن درگیر هستند. تنها راه مقابله با این معضل جهانی ، داشتن آگاهی کامل از رفتارهای پرخطر، راههای انتقال آن و همچنین پایبندی به اصول اخلاقی و خانوادگی است.کتاب حاضر در راستای ارتقای دانش مردم در باره این بیماری و همچنین در راستای برنامه چهارم کشوری کنترل ایدز و با هدف ارتقاء آگاهی جامعه و به ویژه جوانان و نوجوانان در زمینه بیماری ایدز تدوین شده است.

درمان بیماری‎های دهان، فک و صورت

شناسه: ۱۰۰۶۳۰۲
عنوان: درمان بیماری‎های دهان، فک و صورت
پدیدآور: شراره کریمی
سال انتشار: ۱۳۹۸
موضوع: دندانپزشکی، جراحی دهان
ناشر: سخنوران
شابک: ۹۷۸۶۰۰۴۵۵۹۴۶۱
شمارگان: ۱۰۰۰
قیمت: ۴۰۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

بیماریهای دهان یک حیطه تشخیصی مهم درعلوم پزشکی است و مشکلات تشخیصی و درمانی که یک متخصص بیماریهای دهان با آن روبرو است از ضایعات منفرد و بدون خطر تا تظاهرات دهانی بیماریهای سیستمیک تهدید کننده حیات متغیر است. این امر نیازمند دانش کامل در حیطه های دندانپزشکی، پاتولوژی دهان، ساختار آناتومیک سرو گردن، پوست و طب داخلی است. این کتاب یک راهنمای عملی و قابل اعتماد برای تشخیص و درمان ضایعات دهانی است که برای دانشجویان رشته دندانپزشکی و همچنین دندانپزشکان قابل استفاده است.

بیوشیمی عمومی برای دانشجویان گروه پزشکی

شناسه: ۱۰۰۶۴۹۱
عنوان: بیوشیمی عمومی برای دانشجویان گروه پزشکی
پدیدآور: ذکریا وهاب زاده، عباس احمدی، محمد مرادزاده
موضوع: بیوشیمی بالینی
ناشر: مولف
شابک: ۰۰۶۲۲۹۷۸۰۶۰۱۵
نوع کتاب: چاپی، تالیف
قطع کتاب: وزیری: ۱۶.۵ در ۲۳ سانتیمتر
شمارگان:۵۰۰
قیمت:۴۵۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

علم بیوشیمی به لحاظ تاریخی علوم زیستی و پزشکی یکی از اولین و بنیادی ترین شاخه های علوم زیستی به حساب می آید و زمینه ساز گسترش روز افزون دانش بشر درشاخه های علوم پزشکی و زیستی شده است. درس بیوشیمی یک درس پایه و اجباری برای کلیه دانشجویان گروه علوم پزشکی است. این کتاب مناسب دانشجویان گروه های مختلف علوم پزشکی تدوین شده است.

ساختاریابی و الگوی هدایت دانشجویان استعداد برتر

شناسه: ۱۰۰۶۴۹۱
عنوان: ساختاریابی و الگوی هدایت دانشجویان استعداد برتر
پدیدآور: رضا شهر ابادی، معصومه هاشمیان، حمید جوینی، علی مهری، آرزو فلاحی
موضوع: آموزش
ناشر: انتشارات بیهق
شابک: ۹۷۸۹۶۴۲۶۸۱۶۲۴
قطع کتاب: رقعی: ۱۴ در ۲۱ سانتیمتر
شمارگان: ۱۰۰
قیمت: ۷۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان یک سازمان حمایتی برای دانشجویان استعداد درخشان مطرح و می توانند با ارایه فرصتهای مناسب بسترهای لازم برای پرورش این دانشجویان را فراهم نمایند. کتاب حاضر با ارایه الگوهای مناسب جهت برنامه ریزی و مدیریت این دانشجویان به مسئولان امر آموزش کمک می کند.

میکروبیولوژی فرآورده های لبنی

شناسه: ۱۰۰۶۳۰۲
عنوان: میکروبیولوژی فرآورده های لبنی
پدیدآور:علی احسانی، سرور خلیلی صدقیانی، شادیه محمدی
موضوع: تغذیه
ناشر: انتشارات پریور
شابک: ۹۷۸۶۰۰۷۱۵۶۷۲۸
شمارگان: ۵۰۰
قیمت:۲۸۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

شیر و فرآورده های آن جزء اجزای اصلی زنجیره تامین مواد غذایی در بسیاری از کشورها محسوب می شود.موضوع اصلی این کتاب میکروبیولوژی شیر و فرآورده های مشتق از آن از جمله خامه، کره، انواع پنیر، فرآورده های تخمیری و اهمیت قارچ ها در صنایع لبنی و بیوفیلم می باشد.

تفسیر ABG در یک نگاه

شناسه: ۱۰۰۶۲۸۶
عنوان: تفسیر ABG در یک نگاه
پدیدآور: محسن رجب نیا چناری
موضوع: طب اورژانس
ناشر: نشر آئین طب
شابک: ۹۷۸۶۲۲۶۰۰۳۵۹۹
قطع کتاب:جیبی: ۸ در ۱۶ سانتیمتر
قیمت: ۷۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

تفسیر گاز خون شریانی (ABG) یک مهارت مهم برای پزشکان، پرستاران و سایر پرسنل درمانی می باشد. این کتاب ابزاری در جهت یادگیری آسان و تفسیر سریع گاز خون شریانی در شش گام می باشد تا در کوتاهترین زمان از مهارت خود استفاده و به تشخیص برسید.

کلیات داروشناسی،دارو درمانی و محاسبات دارویی

شناسه: ۱۰۰۶۲۷۶
عنوان:کلیات داروشناسی،دارو درمانی و محاسبات دارویی با رویکرد بالینی و متفاوت قابل استفاده برای دانشجویان پرستاری مامایی، اتاق عمل و هوشبری
پدیدآور:حسین فیضی، حمید رضا کوهستانی، سعید شرافتی
موضوع: داروشناسی
ناشر: انتشارات بشری
شابک:۹۷۸۹۶۴۳۹۹۵۱۸۸
شمارگان: ۱۰۰
قیمت:۲۱۵۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

کتاب حاضر مشتمل بر دو فصل دارودرمانی و محاسبات دارویی با مطالب مربوطه می باشد، که با تاکید بر فرآیند پرستاری تدوین شده است. این کتاب در خصوص محاسبات دارویی ابزاری مفید و کارآمد برای پرستاران شاغل در بخشهای مختلف بیمارستان می باشد.

رفتارهای پسندیده و اخلاق مناسب دانشجویی در فرهنگ ایرانی

شناسه: ۱۰۰۵۹۷۶
عنوان: رفتارهای پسندیده و اخلاق مناسب دانشجویی در فرهنگ ایرانی
پدیدآور: فریبا طیری، شعبان سپهر
موضوع: روانشناسی اجتماعی
ناشر: انتشارات نوبیان
شابک: ۹۷۸۶۰۰۷۰۹۰۹۰۹
قطع کتاب: وزیری: ۱۶.۵ در ۲۳ سانتیمتر
قیمت: ۹۰۰۰۰ ریال

معرفی کتاب:

دانش، خرد و فرهنگ را می توان سه ضلع یک مثلث فرهنگ ایرانی دانست که در نبود هرکدام دیگری به تکامل نمی رسد. این کتاب در جهت خودشناسی و آگاهی یافتن از رفتارهای صحیح و باید و نبایدهای جامعه به دانشجویان کمک می کند تا با دیگران ارتباط موفق و بهتری برقرار نماید.